Wednesday, March 28, 2012

kerja kerja kerja

hamboi..tulis tajuk pasal kerja.
macam la busy sangat kan.


now dah pukul 10 pagi.
baru la boleh start kerja.
tadi berblog sekejap untuk ambik feel.


jom buat kerja jom.
nanti bos masuk.
harus lah dia kena tengok pekerja dia ni rajin buat kerja.
konon-konon je lah kan.
online je lebih selama ni.
haha
itulah untung duduk bilik hujung sekali.

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bos adda bc blog ni tak?? haha.

:: Mrs.Eady :: said...

celik mata kerja kerja kerja...

mizzkechique said...

keje smbil online.. sama la kite.. hahaha

Yana Libra said...

kerja kerja~~ :P

J.Syazwana said...

amboi merahnya blog dia.
hehehehe

kerja kerja.
hari2 buat kerja
boring lah
hehehe

nur anis said...

@nuyui a.k.a miss YUI

hakhak..harus lah tidak..

nur anis said...

@:: Mrs.Eady ::

itulah..celik je mata harap cuti..tapi belum sampai hujung minggu rupenya..huhu

nur anis said...

@mizzkechique

nasib baik bos baik hari tak block apa-apa untuk internet ni..boleh beronline sambil kerja..:)

nur anis said...

@Yana Libra

tak sabar nak cuti..heho..

nur anis said...

@J.Syazwana

merah mak ngah ni..huhu..

itulah..penat dah buat kerja nih..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhuhu.. blog didahulukan, kerja diutamakan :)

wahida said...

aku suka komen taufiq kat atas ni...hehe...

nur anis said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

haha..betul betul..

nur anis said...

@wahida

saya pun suke..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...