Monday, July 2, 2012

drama pride memang best!!


setelah di suggest oleh cik muda, aku dah berjaya habiskan cerita pride ni. seriously, memang best sangat. happy ending pulak tu. lepas je cik muda suggest, haruslah aku terus cari and download. ^__^


setakat ni dah ada 5 cerita takuya kimura yang dah aku khatam. GOOD LUCK, ENGINE, TSUKI NO KOIBITI, BEAUTIFUL LIFE, PRIDE. aku google, ada lagi drama lain yang harus aku tengok. memang nak buat koleksi ni.

15 comments:

♥ wawawawa ♥ said...

wahh nie pon sy dah tgk gak!! mmg best sgt!

mana akk dpt drama2 nie? sy punye dah hilang ;(

nak nak nak!

nuyui a.k.a miss YUI said...

olo..takde..huhu

♥ wawawawa ♥ said...

mana akk download cite ni? hehe

Lya Colours said...

dulu zaman sekolah rendah, ingat lagi tv3 slalu tayang cite jepun. hari sabtu ahad pukul 6. cerita memang best2. tapi syg x igt tajuk. kalau igt leh cari youtube je.
beautiful life tu saya pernah tgk. dulu tayang kat ntv7

eLL said...

ala, pakwe kita lagi ni

IntaNBerliaN said...

byk jugak yg dah khatam yer... tp biasalah.. kalu minat kan..

akak pun kalu minat, 2 x 5 gak dgn anis :-)

pinky said...

hehehe....citer bersiri ni berhantu tau....

:: Mrs.Eady :: said...

alohhh tak layan la pulakk..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

download jangan tak download :)

Wanieys said...

drama korea ker ni anis hihi...akak ni xsempat nk melayan citer apa pon skang ni sejak ada qalief hahha

izla said...

anis download mane citer2 ni?
nak layan gak, tapi xde sumber

norhidana said...

lama dh akak tak layan cite jepun2 ni dik.... heheheh

Yumida said...

cam tringin nk tgk...
ooooo..takuya...ske tgk dia berlakon
actually, jarang2 tgk citer jepun..sllu layan drama korean..dulu la..skg..dh kurang sikit..hehe

are_lin@yu said...

download erk..mcm best ja..huhu

Masya said...

suke jugak layan korea...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...