Wednesday, July 4, 2012

warna yang tidak sesuai dengan anda

curi-curi update lagi ni. minggu ni busy sikit. banyak betul sebut harga. -__-" pening dah main kira-kira.


pernah tak korang rasa ada sesuatu warna yang tak sesuai dengan diri korang? bila pakai warna tu, rasa macam tak kena. rasa macam selekeh, buruk je.


bagi aku, warna yang paling tak sesuai dengan diri ni adalah warna merah jambu. sebab tu aku tak suka warna pakaian merah jambu nih. bila pakai je baju or tudung warna pink, terus rasa macam selekeh sangat. tak ada seri gitu.. haha. gila nak seri seri ni.


anda pula macam mana? meh share sikit. ^__^

17 comments:

pinky said...

hehehehe...akak plg suka pink...


warna yg plg tak sesuai warna oren...

Cik Saila said...

kita x sure la warna apa yg x sesuai dgn kita.. mcm ada. tp x ingat.. huhu. tp yg pasti kita sesuai gila dgn warna kuning.. hikhik :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

warna hijau tua..ntah xtau nape.. sbb tu jrg ada.

Bazilah (^0^) said...

anis jgn pkai pink striking, ce pkai pink lembut. mesti comel :)

:: Mrs.Eady :: said...

ye ke?

norhidana said...

ada dik... semua org msti ada kaler feveret ngn kaler yg di benci... akak lak paling suke pink... oh cute je kalu pakai ahak2 perasan kn...

akak paling tak suke kaler kuning terang, tak penah ada baju kaler tu, kalu baju kaler ijau lak kadang2 akak rasa cam tak kena je...

MAY said...

ntah.rasa sume blh msuk.tp ble bli bju je msti plh kale purple..pink..merun..xtau np..bl pki kale len cket org mst tgur..look different..huhu..ntah..blasah je kale pe pun..

♥ Wina ♥ said...

so far, saya ok je kot dengan semua warna tapi mcm x pernah pulak pakai warna kuning hurmmmmm

IntaNBerliaN said...

dulu2 kan akak rs wane yg palg xsesuai dgn akak + akak xsk wane merah.... tp skrg dh jd wane peberet... huwaaaaaaaaa...

tu la, sape suh xsuke... hehehhe

Masya said...

warni pink ni suami kt alergik betul dia kate macam gedik .. jgn haraplah dia nak pakai baju t-shirt atau kemeja warne tu huhuhuhuhu.. sy ok jer.. suke².. ;p

pena rozie said...

x suka warna pink la....

siti kektus said...

pernah2 ! tapi tak lah spesifik kaler tu. kalau macam hari tu mood tak berapa baik, pakai kaler ni tak kena, pakai kaler tu tak kena. hoho :D

are_lin@yu said...

hehe tapi ayu suka jgk..warna feveret ttp biru..hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya kalau pakai tudung putih tak sesuai, rasa macam gelap. cett perasan betul, bajet macam putih, hihi

Pen Biru said...

oren..rasa diri cm buah limau je

♥ wawawawa ♥ said...

hijau...hehe

Che Rosliza Che mat said...

kalau cr pakai kaler tue...rasa cam sesuai jer hihihi...warna yg tidak sesuai gan cr kaler putih kot...lagipun tak suka hihihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...