Monday, July 2, 2012

tutorial download drama korea dan jepun

lepas buat entri pasal cerita pride, ada yang tanya tentang macam mana nak download cerita-cerita tu. sebenarnya, sebelum ni aku dah buat dah tutorial dia.



kalau kurang faham, bagi tahu ye. ^__^

website dorama ni bukan je drama korea dan jepun. tapi ada drama taiwan dan cina juga. movie korea, jepun, taiwan dan cina pun ada.

10 comments:

Cinta Misteri said...

gi kt sini, www.ionair.com, tengok streaming tv korea, sumer chanel.

IntaNBerliaN said...

mesti best sapa yg minat.. lps ni leh download gak.. :-)

MAY said...

tak layan korea..hehe...


*banner tu ade kat shah alam tau..;)jumpe ari sabtu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

xbuat2 lg..hihihi.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya suka korea sebab encem2. hihi

♥ Wina ♥ said...

alamak..x minat le drama korea, taiwan nih ehehehehe

eLL said...

yey! haha. dapat layan drama jepun lagi

izan mama mia said...

xpernah cuba nih..

Leman BBQ said...

Minat belajar bahasa korea? layarilah
http://www.facebook.com/pages/N9-Korean-Language-House/293720370743923

dramadownloader said...

Try http://dramadownloader.com. It can download from streaming sites dramacool.com, dramago.com, gooddrama.net. Can also downloads anime from animehere.com. No need to install additional software.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...