Saturday, December 29, 2012

buaian kecik untuk tika


ni buaian yang belum dipasang lagi.
tahu je tika nak balik kampung, laju je Tok K nya belikan buaian.
berpeluh peluh kot nak pasang buaian ni.
kejap kejap silap. kejap-kejap bukak.




eh! kata untuk tika.kenapa mak ngah dia yang sibuk?
hahaha.
tak sempat nak ambik gambar tika men atas buaian ni.
sempat ambik gambar mak ngah je.
^___^

28 comments:

Tihara said...

best nye tika dapat naik buai ni :)

Cik Que said...

cantik buaian tu kak..sesuai sangat kalo nak dijadikan port untuk sembang2..^_^

ieda said...

haaaaa comel2 ..
akak dulu berangan nak beli

tapi skrg anak2 dah besar , hubby dah buatkan buaian besar dah ;)

nn lylyn said...

besi tu kan tahan =) ok je naik

HeNRieTTa JoSe said...

Eeh comelnye...rietta igt buaian bby....nk cr stu la...nk sntai ptg ptg...

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Untunglaaa mak ngah.. Hehe mak ngah yg rsmi dlu??

Cik Yatt said...

omenye buaian tu.hhe..yatt suka buaian

nik ros said...

cantik buaian nyer. sis rasa nak beli letak kat umah jea..hehe

Azzah said...

comelnya buaian..

adyna said...

Anis job tu utk gantikan anis ke? ;)

ayut said...

hahaha..blhla tumpang kejap buai yer...bkn slalu.. ^^

myfreeminded said...

Beruntungnye sikecil bernama Tika tu, tapi Mak ngahnye lak rasmi dulu.

myfreeminded said...

Beruntungnye sikecil bernama Tika tu, tapi Mak ngahnye lak rasmi dulu.

hainom OKje said...

Itulahkan.... Atuk ngan cucu mmg sayang lebih anak sendiri lagi!

Kuazue Mohd said...

hahaha.. mek ngah yg nak main buai sebenar nyer tuuu

sal ya said...

ada plan nak belikan buaian ni utk anak2. dah survey dah hari tu.

Deq's Qienz said...

aloloo mmg kicik sguh la..hihii

jeBateja said...

chaittt.....runtuh plak buaian tu kang...turun2....ahakz

Myra Jay said...

Wahhh memang comel buaian ni :D

abah khalisha said...

boleh lepak-lepak ye tak

Haryati Faizal said...

simple dan comel je buaian tu....

Ema Blog said...

cantik

Dianaa said...

kat rumah FD pun ada buai ni. untuk adik yg kecik :D

ct kektus said...

Mak ngah tika pulak tumpang sekaki ea? Haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

utk tika ker utk makngahnyer hihihi

Yana Libra said...

comel buaian tu~ :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi acik dia yang rasmi dulu.. :)

Anonymous said...

sis..brp harga buai tu?

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...