Thursday, December 27, 2012

lunch pakai duit orang

walaupun dah lebih sejam lunch,
perut still rasa kekenyangan sangat.
ni gara-gara melantak sepinggan chicken chop.
sedappp kot.


tapi tu lah kan, makan pakai duit orang.
sebab hari ni dompet aku elok je tertinggal dekat rumah.
-____-"


pagi tadi ye ye je lah selongkar beg check bawak handphone ke tak.
siap masuk rumah balik nak ambik handphone.
tapi bila sampai office,
baru perasan yang dompet tak ada dalam beg.
-____-"


p/s : hari ni online pakai pc orang. sebab pc sendiri dah ting tong. macam tau-tau je aku dah nak berhenti. 

23 comments:

are_lin@yu said...

beznya..hehe..anis bawak lah ayu kli g felda nanti.haha

Cik Syida said...

Saja je pc tu nak buat hal kan? anis dah dapat kerja baru ke?

abah khalisha said...

tkpe janji ganti blk..tul tk?

Zuraidah Butang said...

hehe alah biasa la tu..dah duit tinggal kan.

Cik Que said...

nak berhenti? kenape kak? nak kawen ke? hehe..^_^

saye pun kdg2 mcm tu jugak..mst ade brg yg tertinggal..=D

Haryati Faizal said...

kikiki...merajuk kot pc tu...sbb tuan dia nak benti dah...

Tihara said...

dapat keje baru,,tahniah yer.. :)

norhidana miswan said...

sesekali apa slhnyer kan.... maklum lah kite manusia yg sering lupe

Farah Waheda Wahid said...

memang cam tu, kadang2 kita ingat dah ada dalam beg...tapi sebenarnya tertinggal... kadang2 benda tu berlaku sebab kita x focus...

erks...pc pown paham dan merajuk ek time2 nak berhenti nih...

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer ok ye

nik ros said...

tu la.mcm tahu2 jea nak berhenti yea.mula la buat hal..hehe

jeBateja said...

waka...waka....lepaih dopet....pc....adehhhh.....

Pykaa Pdott said...

lain kali check btol2 tao , pastikan tak trtinggal lagi :)

adyna said...

hehehe.. takpe bayor balik

lieyalatif said...

keh keh keh...hope kawan anis tu declare die belanje anis laaa so takyah bayar balik heheeheheh...

lieyalatif said...

ops lupe...tahniah anis dpt keje baru...

nanieybarnieylurviey said...

hehe... mcm mne leh tertinggal.. check hp je..

Mimie said...

huhuhu sbr jela

ayut said...

tepon check brulang kali yer anis..dompet plak yg tingl yer..hahaha

asha k said...

wow, kira lepas la interview hari tu eh? congrates!! selamat memulakan kerja di tempat baru

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh nk berhenti mcm2 hal jg la kan hiihii

Yana Libra said...

bahaya tul tertinggal dompet..huhu~

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pc tu majok tu anis.. :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...