Friday, December 28, 2012

menghitung hari

kalau sebelum ni, bukan main excited nak menunggu masuk tahun 2013.
tapi sejak kena tukar kerja ni, 
hari-hari neves tau.


ohhhh...harap sangat boleh kerja bebaik nanti.


tapi sekarang ni, rasa sedih jugak nak tinggalkan tempat kerja sekarang ni.
dah setahun lebih dekat sini.
nak tinggalkan kawan-kawan.
sedih kot.


terasa macam nak bagi kawan-kawan something yang boleh buat kenang-kenangan.
tapi apa ye?
ada suggestion?

29 comments:

abah khalisha said...

mudah-mudahan semuanya ok..

nanieybarnieylurviey said...

wahh bestnye nk tukar keje.. :) slmt bertugas di tmpt bru nnti..

p/s: bgi la apa2 yg boleh dibuat kenangan n xde tarikh expired :)

Cik Syida said...

bunga crepe.. :D

Anonymous said...

Bagi Mug yang kata-kata salam ingatan ker...atleast ada nama anis kat mug tue...

Rara Nasiha said...

wahh, dapat kerja baru ye? moga success selalu kat tempat kerja baru nanti okay? btw utk hadiah, boleh la belanje dorang makan-makan. Tak pun bagi key chain sorang satu ke. Kenang-kenangan. :)

lia said...



Lia dulu bg kerongsang besar+kecik tu kat kwn pompuan n Paper stopper kat da guys

pinky said...

tahniah ya dpt keja baru.... smoga dpt semangat baru kat tmpt baru...=)

Mimie said...

bagila kwn2 keychain de nama anis...kat ofis bg la frame or jam dinding...

Seneorita Baharin said...

Keja baik2 nnt ye sis..All the best..
Btw,nk suggest apa eyh. hmm bg laa keychain ke sis..hee..juz suggestion..Good luck! :)

mia izzati said...

wahhh dapat keje baru ke nis???

Nens Collection said...

dapat kerje baru ke dik?..;)

Kakzakie said...

Kalau kawan perempuan beli aje tudung atau brooch anis. Tapi lelaki susah sikit...

Insya-Allah tempat baru pun ok bila dah biasa.

Farah Waheda Wahid said...

keychain pown occay...boleh bagi ramai... kalau beli mahal2... certain2 orang jer bley dapat... ^_^

nik ros said...

wah..mesti tak sbr nak keje tempat baru yea
biasa la. mula2 nak start keje tu mmg la nerves skit :)

-meeSUPERGIRL- said...

smoga tmpat baru baik baik saja :)

Haryati Faizal said...

bagila sesuatu yg boleh dijadikan kenangan tuk kwn2...

Cik Que said...

bagi mug..tak pun keychain..^__^

4feet8 said...

tukar ke mana? semoga sukses tempat baru.. ;)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

salam kenal
singgah sini (",)

ayut said...

ok jgk bg kenang-kenangan...bt ingatan :) all the best yer anis di tempat baru nnt...

ayut said...

ok jgk bg kenang-kenangan...bt ingatan :) all the best yer anis di tempat baru nnt...

Tihara said...

bg cenderahati yg ada nama anis okeh tak??

ieda said...

moga success dengan kerja baru dik ! ;)

hainom OKje said...

Dulu okje bg tudung....

sal ya said...

frame magnet yang letak pic ngn kawan2. boleh dia orang tampal kat board ke peti ais ke tak pun pada komputer.

Deq's Qienz said...

nyanyi sikit lgu kd..menghitung hari detik demi detik....lalalalalaa

Myra Jay said...

Memang sedih sebab banyak kenangan kan..

Appaun moga dipermudahkan urusan ye ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck dgn kerja bru anis

Yana Libra said...

ooo,dah dpt keje baru ye? good luck ok` :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...