Friday, December 14, 2012

program sehari riuh sekampung - part 2

intro sudah. part 1 pun sudah. now part 2 pulak. hoyehhhh!
kali ni meh tengok gambar game pulak.


haaa..ni acara pertama.
explorace?
no no no...
nama acara ni NOSTALGIA.
kenapa kitorang namakan nostalgia? apa pulak game dia?
sebenarnya, ni game tangkap ayam.
haaaa...kitorang bagi nama nostalgia sebab nak menggamit kenangan dolu-dolu tau.
sebab kan dulu, kalau nak makan ayam, mesti kena kejar, kena tangkap ayam sendiri kan.
tak macam sekarang. ayam dah terhidang depan mata. huhu.
hambekkk, sampai ke kebun kejor tangkap ayam.


haaa..ni pulak game terompah gergasi.
perghhhhh. payah kot benda alah ni.
tengok bebudak main macam senang je.
tobat tak nak main dah. haha.

seee..kan dah cakap tadi.
tengok budak kecik ni relax je main. huhu.


ni pulak acara lari dalam guni kategori dewasa.
haaaa.. game ni best.
^___^


 lari dalam guni kategori kanak-kanak.
penuh 1 guni.
hikhik.


my cousin yang sangat buas tapi pemalu.
bila kena sorak, langsung taknak gerak.
sampai kena tarik guni tu sampai lah ke garisan penamat.
sampai sekarang kitorang dok bahan dia.
haha.


kita minum dulu......
nanti kita sambung lagi ye.
^___^


11 comments:

AnneRaini said...

wah seronok...menggamit kenangan sungguh bab2 kejar ayam tu..

are_lin@yu said...

riuh benar..hehe

pinky said...

mesti best giler tangkap ayam kan??

Haryati Faizal said...

meriah n bley eratkan lg silaturrahim...

Lya Colours said...

seronoknya main game macam ni. terasa suasana kampung

Farah Waheda Wahid said...

sangat meriah dan happening kay... ^_^

Farah Waheda Wahid said...

sangat meriah dan sangat happening...

Supercoolzz said...

whahaa rame sekali..:)

ayut said...

terompah tu klu tak kena gaya blh cedera kot..hihihi...best2x... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

part tgkp ayam tu mcm besh je..hihi.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hehe lari dalam guni tu teringat masa tadika dulu punya sukaneka

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...