Friday, December 14, 2012

hujan macam ni, tidur memang syok!

patut lah cuaca tengah hari tadi panas terik semacam.
nak hujan rupanya.
perghhh. sejuk macam ni, tidur memang benda yang sangat heaven sekali.
lagi-lagi lepas perut kenyang.
memang nak menternak lemak sungguh.
-____-"


bila dah mengantuk, malas je nak buat kerja.
tolak tepi, sambung isnin nanti je lah ye kerja ye.
^____^


tapi tu lah, nak BW, internet pulak lambat.
loading punya loading, keluarnya tak jugak.
memang menguji kesabaran.


22 comments:

Nursaila Norman said...

sama la..malas saje..kang dtg kerja selambak baru tau menggelabah..hehehe

MizzTina said...

sm la, akak pun malas giler nk buat keje..

ayut said...

sini pon sejuk je dh..jap lg ujan la tu.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ipoh dah mendung ni..

norhidana miswan said...

nsb lah kt opis kalu kt umah mmg dh lena dh... heheheh skrg ni asal ptg je msti mendung n ujan kn

Farah Waheda Wahid said...

kakak punya internet connection kat rumah pown still lembap lagi... sangat-sangat sakit hati kowt... hu hu hu...

tapi hujan, sejuk, sangat besh untuk tito... ^_^

alie raden said...

hmmmmmmmmm

LelakiSemalam said...

haha faham!

Azzah said...

kan,bila ujan je loading jd lmbat..baik tido.

mia izzati said...

akak punya tenet pon asik lambat je skrang..

nik ros said...

mmg kena byk sabar tu

~AmyLiana86~ said...

tula kan..kalau bab tido mmg best..hehe

miz ruha said...

memang menguji kesabaran kalau loading tak keluar apa2... last2 pangkah aje terus...

shazrina said...

anak kite dah lame lene ..ni maknye pon dah nak lene jugak ..zzzzzz

adyna said...

memang best hujan hehehe tapi yg tak best mata nak tido jer...

Agung Ak said...

haaa
betul sangat
klo dah ngantuk malas nak kerja
btw disini jugak internet lemot sangat :D
follow disini #691
sudilah di follback :D

Kakzakie said...

Tempat kakak pun asyik hujan aje. Sekarang di luar pun sedang hujan juga.

Cikgu Ma said...

tdo..tdo..jgn x bangun sudah...

cik nana said...

kat jb pun seharian hujannnn. sejuk sedap tidooo..

nanieybarnieylurviey said...

Stresskan if nk Bw loading lame gle.. Last2 pangkah then jejak kembali nnti.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a klu hujan line slow sikit kan...tp hujan2 tido best haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tido je kejenya ye.. hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...