Thursday, July 10, 2014

mood raya : jom hias office

assalamualaikum..

Macam biasa, seperti tahun lepas, mood nak decorate office dengan hiasan-hiasan raya ni dah mula datang. So, dah mula list barang nak mintak staff tolong belikan.


so, anyone tahu mana nak cari lampu pelita yang jenis elektrik macam ni?



tahun lepas banyak guna lampu liplap dengan hiasan gantung-gantung. lepas tu kaw kaw kena kutuk dengan bos. Jadi tahun ni kena simple simple ajeee..

7 comments:

Siti Asiah said...

wah semangat tu...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm best je tu..haaaa

Fazleyatul Aini said...

kita takde nak deco nya office
malas. hahaha

lia said...

Kat giant ada...

eima said...

bgs nye ... kami thn ni cam slow je ...slalunye dh ade org berpakat nk buat sambil tu ade pertandingan hias sektor

Azhafizah Md Nor said...

wahh awal lagi ni..simple pun menarik jugak kan

Mimi Azirah said...

nih pun dh cntik

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...