Monday, July 7, 2014

Tutorial kain gendong baby

assalamualaikum.
pagi-pagi ni jumpa video ni dekat facebook. macam comel sangat tengok wrap baby macam ni.
tak payau susah-susah beli penggendong bayi tu.
boleh pakai ni lah nanti bila dah ada baby nanti. ^__^

video

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni thanks for sharing anis, lama akak tak nampak anis .... sihat?

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm sng je..ekekek

azizah :) said...

husben jijah baru share video ni kat fb.. mcam senang kan sbb baby kecik.. kalau mcm hakimi tu habis lah mama..hihihi

Mimi Azirah said...

wah boleh praktikkan kalo de bby nanti

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...