Friday, July 11, 2014

2nd time check up

Assalamualaikum..


Semalam ada appoinment dengan doktor untuk check up my baby. Alhamdulillah.. Dah masuk 5 bulan. ^__^


 

Tapi yang tak bestnya, doktor untuk scan tak ada semalam. tak boleh nak tengok baby dalam perut ni ha.. Tunggu sebulan lagi lah ye baru scan.



Macam biasa, bekalan ubat dari doktor. Kalsium wajib sebab aku tak minum susu. Iberet Folic tu doktor ganti obimin sebab hb aku rendah.


* Bila doktor tanya, ada rasa gerak-gerak tak? Seriously aku tak tahu. Aku tak tahu macam mana rasa gerak-gerak baby tu. huhu.
 

11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, akak tak tau pun anis dah kahwin, patutlah lama senyap, btw congrats sayang...take care tau... akak dulu pun makan obimin...

IntaNBerliaN said...

pemulaan baby gerak tu... akan rasa macam angin2 dlm perut... mcm meletup2.. po pop pop.... hahhahha xreti nak explain.. hihii

Fazleyatul Aini said...

tahniah dan jaga kesihatan ye

MizzTina said...

eh, apsal akak bru tau.. tahniah!!!


pergerakan baby biasanya start rs ms 18minggu.. awk ni 20mggu la kan.. rs mcm ada mende cuit² kt dlm perut tu.. ehehehe...

jeBateja said...

Uikkk.....TANIAH.....semoga segalanya di permudahkan....

Mimi Azirah said...

eee...bestnye la hai dnga org peknen..akak dh lama tak peknen..bile nk peknen mcm bcnta la plak

.::: Princess MOMOY :::. said...

besar2 nyer ubat nak telan . gulp !

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..tahniah dear..

eynda said...

Tahniah...jaga diri & kandungan baik2 :-)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..semoga baby n mommy sihat sihat je :)

QasehnyaRania said...

awal awal mmg tak da rasa lagi anis.
cuma kadang2 tu terasa mcm sepintas lalu je..

nti dah masuk 7,8 bulan mmg akan terasa.. timbul sana sini.. kalau 9 bulan lagi la. sampai tegang perut2 ni..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...