Wednesday, July 9, 2014

rumah sewa area wangsa maju

assalamualaikum.


 korang-korang dah mintak cuti raya? aku baru je isi form tadi.. kalau dah raya isnin selasa, confirm kena mintak cuti rabu sampai jumaat, ye dok? tutup je lah office seminggu. huhu. 


sekarang ni aku tengah sibuk mencari rumah sewa lain. sekarang aku duduk dekat seksyen 2, wangsa maju. bukan rumah tu tak okay. okay dan selesa bagi aku yang baru berkeluarga ni. cumaaaaa.. rumah tu tingkat 5, tak ada lift. pergh!!! hari-hari semput koooo.


kalau boleh, aku tetap nak cari rumah area wangsa maju juga. sebab senang. my husband pergi kerja naik lrt. tapi...betapa susahnya nak mencari rumah yang tak perlu mendaki tangga dan harga sewa yang berpatutan. semuanya harga mencekik darah. -____-"


hukhukhuk. sampai bila aku kena mendaki naik tangga nak naik rumah. kurusnya tidak lah juga.


anyone yang tahu rumah sewa yang okay area Wangsa Maju, Setiawangsa atau Keramat?
Bajet bawah RM 1200 sebulan.

4 comments:

adyna said...

Wah anis dah kwin? Betapa lama akak tak singgah blog anis, akak pun dh tak dok Sg besar , dpt pindah Perak ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt dpt rumah swa bru..

Mimi Azirah said...

in shaa Allah semoga dipermidahkan cri rumah baru

QasehnyaRania said...

ala, saya dduk area dato keramat tp dok kuarters.
xda pulak kaki nk tanya..

dah dpt ke rumah baru?
smga dipermudahkan nnti k

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...