Tuesday, September 30, 2014

kolam mandi ntuk baby



memang sebelum ni sibuk mencari tempat mandi baby. Terfikir juga sama ada nak beli jenis kolam tu ke, atau jenis besen mandi tu.


Memang niat di hati nak beli jenis kolam. Sebab nampak lebih safety untuk mommy mommy yang baru nak ada anak ni. Akak aku pun memang suggest beli jenis kolam ni. Dia dah guna untuk 2 orang anak dia. heeee. Tapi tengok harga? Erkk.. Mahal-mahal rupanya. -____-" Maka beralih lah niat nak beli besen mandi sahaja. 


Kebetulan ahad lepas pergi cash converter Shah Alam. Konon-konon nak tengok besen mandi dengan bottle warmer. Dulu pergi masa beli stroller tu, tengok ada benda-benda ni. Tapi seperti biasa, kalau memang kita mencari benda tu, memang selalu benda tu tak ada. -____-"


Tapi...Alhamdulillah...Jumpa ini...

 Kolam mandi!! Yeayyy. Harga pula hanya RM39. Dekat Cash Converter ni, kena pandai cari. Sebab kadang-kadang benda-benda alah ni tersorok-sorok. Kena rajin belek sana, belek sini.


Dan, Tadaaaa..

Suami yang gigih meniup kolam dengan mulut sendiri sebab tak ada pam. Comellll je tengok kolam mandi ni. 




nota : ingin bercuti di Port Dickson? Klik SINI..









20 comments:

Kakzakie said...

Betullah anis comel sangat bekas pool mandi baby tu. Masa anak-anak kakak dulu manalah ada ini semua. Sekarang macam-macam peralatan baby..

Siti Rohaida Yusof said...

awfiyah besar nanti teringin nak belikan..

Asep Haryono said...

Tahniah dengan kolamnya ya

Mila Hilas said...

perghhhh dhsytnya suami awk tiup pakai mulut je??? tabik spring la. hehehe..mmg comel pn kolam bear tu hehe..mesti ank suka nt

mama ka0ri said...

alaaa...comei sgt kolam mandi dia..

anak2 akak sume mandi pakai besen jer..sebab diaorg mandi kejap je lam besen tu..pastu terus mandi macam orang besar..haha..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo kiut kolamnya..

Fazleyatul Aini said...

comel2

ima salsuzaima said...

Comellah..teringin pulak nk beli...tggu second baby la..haha

lia said...

wahhh comey nyer.... x pernah tau ada item mcm ni utk baby...

acik idah said...

Errmm... tak kecik ke sis? kalau kecik nanti boleh pakai sekejap jer... :)

ida =) said...

Wahhhh!!! Memang comel pun!

Zefa NorAsmara said...

Comel je kolam tu. Zaman anak akak dulu guna besen je. Wujud lg besen tu sampai sekarang..

lynndamya said...

Salam, peh gigih tiup guna 'manual' haha..nasib kembung dia cantik..comel jugak besen cmni, terfikir nak buat kolam utk kucing2 sy mandi, tp sekali cekau kang bocor lak..haha :p

Aku Penghibur said...

aloo comelnya.. kecik je

Aisya A. said...

comel plak brg2 baby skrg ni kan.. kita yg dh besar ni pulak yg rasa geram mcm nk beli itu ini. hehe

nanieybarnieylurviey said...

Sgt comel... :)

ros_reeza said...

comel.. pooh..

AnneRaini said...

comelnye kolam..tiup sndiri bape lama tu..mau semput lps tiup..hehe

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wah comel je kolam mandi ni..berapa dear?akak pakai besen je..tapi selalu mandi kat sinki..hihihi

Syida Rasyidah said...

comelnye anis :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...