Tuesday, March 29, 2011

follower 100 dan 101

haha.. dah berapa lama buat blog, follower baru sampai 100..

thanks a lot dekat kathy tuah atau pun si gadis sarawak sebab menjadikan my follower 100 orang..

thanks jugak tau dekat azzah sebab jadi follower yang ke 101.. heee..

untuk semua yang follow tu, thanx sangat-sangat sebab sudi follow blog ni.. ^_^

tak ada korang, tak akan sampai jumlah tu..

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

clap.clap.clap.
:)

tahniah
:)

kathy said...

sama2 ^^,

tahniah jugak (:

azzah said...

wah saya ada dalam entry kamu...thanx

yad'z said...

congrats....(^_^)

Gnie@SimplyStyle said...

tahniah2 =) hehe

ardinihumaira said...

congrats dear:)

nabielahuda said...

congrate!! :D

sri juju said...

tahniah :D

nur anis said...

thanks semua orang..^_^

nusha said...

heheh,tahniah yer..tp kan,biar follower sikit tp beramah mesra..bila follower byk,mcm wat xendah je. =p.. heppy berbloging yer dear..

nur anis said...

nusha : hehe..tu la..tapi saya tak la peramah pun..thanx dear..happy berblogging too..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...