Wednesday, March 30, 2011

pernah tak dengar pepatah " bersenang-senang dahulu, bersusah-susah kemudian"?


baru je lepas sendawa sebab kekenyangan.. selera makan nasi putih ditambah dengan ayam masak lemak cili api tambah lagi dengan sayur campur hasil air tangan mak cik dewan makan.. akhirnya aku kembali selera lepas hantar thesis.. yiiihhaaa..

tapi coppp.. baru hantar first draft je.. final punya lagi 2 minggu.. belum masuk assignment lain.. test lagi.. bukan budak quantity surveying UM la kalau dah nak hujung sem baru sibuk dapat kerja belambak-lambak.. memang lecturer suka pepatah bersenang-senang dahulu, bersusah-susah kemudian..



teringin nak makan seoul garden lagi.. sedapnya... muka kelabu asap berminyak kena asap pun tak kisah.. sebab dah suka!!!

18 comments:

Gnie@SimplyStyle said...

hehe..mesti best je rasa walau baru hantar 1st draft tu yang terus pegi makan sdp2 ek =)

mas saari said...

datang dari segmen deco2 beng beng boongg!

pendapat saya...
header dan blog cantik!
loading blog pun cepat..

cEmpAkA BirU said...

saya pun samer..

assgn and proposal sedang berlonggok dalam kepala

Sekejap happy, sekejap stress

ardinihumaira said...

Goodluck dear :)

nur anis said...

gnie : sangat best..rasa nak melompat-lompat gumbiraaa...haha

mas saari : thanx terjah sini..:)

cempaka biru : walaupun stress, kena selit happy sikit.. kalau tak makin stress kan..:)

qucachahir said...

saya tag awak tuk GA taw anis.. ;)

nnt ada mase cek oke..

my link:
http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/precious-moments-giveaway.html

A'IM said...

pergh..pergi soul garden tak ajak orang :(

diyana said...

tempat makan yang nampak sedap..tetiba lapa...;)

diyana said...

owh..lupa pulak..saya baru perasan yg bila follow,saya jadi follower 111..haha..no yang saya suka pulak tu..ni suka nih....weee~~~ ^^

DuniakuAbstrak said...

soul garden ke soul forest ke..janji makanan aku ngap je

fyna said...

ramainye pernah mkn tempat ni..fyna je belom try..sob2

qucachahir said...

saya tag kamu.. ;)
lihat nanti oke..
link:
http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/5-blog-yang-paling-kerap-dilawati-2011.html

fahmie firas said...

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

d_tieah said...

Budak UM ke? Huhuhu..

Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9

... said...

as salam..
SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)


EH? BUDAK UM? hoho~
kenal blogger ni?

norfanil.com?

=)

teruskan usaha. belajar baik2 =)

Hanim Mahali said...

teringat masa belajar dulu... kalut nak setelkan tesis... huhuhu
seoul garden? cam sedap je tu... kat mana?

bobiedanbad said...

nur anis...jom makan2 dengan akak cuti sekolah pertengahan semester ni

nur anis said...

fyna : try la..best tau..tapi make sure kena makan banyak la..bagi berbaloi bayar tu.. :)

quchachahir : thanx tag saya..:)

d_tieqah : yup..budak UM..:)

hanim mahali : sangat sedap tau.. yang ni dekat plaza pantai.. :)

bobieband : saya bab makan on je kak.. :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...