Monday, March 28, 2011

jogjakarta - episod 4 - makan lagi..

sambungan daripada jogjakarta episod 3.. episod ni adalah aktiviti terakhir untuk hari yang pertama.. so, still ada baki lagi 7 hari ok..

lepas balik dari pantai parangtritis, kitorang dibawak pergi makan malam.. yeay.. makan.. suka.. :) aku tak tau apa nama kedai tu.. sebab aku bukan prihatin sangat.. aku masuk je terus.. haha..


konsep kedai dia pondok-pondok macam ni.. tepi tu ada kolam ke sawah ntah.. lupa dah.. ^_^

tengok semua minum es water.. ataupun ais kosong.. confirm rasa dia tak pelik.. lagipun murah.. kena berjimat dekat sana.. tak cukup duit kang naya je.. air tu Rp 500 sahaja.. tapi kalau kat sini free je kan ais kosong.. =p

antara makanan yang kitorang order.. jangan tanya nama.. sebab aku lupa.. haha

ni ulam-ulaman pulak.. apa ntah nama dia.. lupa lagi.. heee..


tu ada tempe, ikan goreng kecik-kecik, sambal, ada ikan besar jugak..tak de gambar pulak.. sedap..:) air basuh tangan dia bagi sorang satu..


note : aku boleh tunjuk gambar je.. sebab yang lain semua aku dah lupa.. ;)


5 comments:

bobiedanbad said...

mesti sedap makan kat sana..

brader kemal said...

gua dgr cerita lauk2 indon banyak pedas2.. betei ke cik makwe?

nusha said...

wahh..bestnya dpt p sne...

shahrul said...

mknn dorang simple tapi sodap gilo~ :p

Redbloodsnow said...

EEE SEDAPNYA HIDANGANN..GULPSSS

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...