Saturday, April 2, 2011

menang contact lens dari cik eira shoppe :)


wahh.. macam tak percaya je aku menang giveaway..

nak tengok? klik sini..

dah la hadianya lens.. lagi la aku suka nak melompat-lompat...

sebabnya aku memang suka sangat dengan lens..

dengan pantas, aku pilih lens yang cun ni..

aku suka lens bigger eyes ni.. baru bundar sikit mata..

apa pun, thanks a lot dekat penganjur giveaway ni.. cik eira.. :)



10 comments:

meowwmania said...

wahh tahniah!

nak tgk lar cik anis bergambar dgn lens baru ;)

Gnie@SimplyStyle said...

wah wah...tahniah anis...gnie pun de join ni tak perasan pulak cabutan ke2 ni pemenangnye anis...tgk no. je td...hee...bestnye dpt lens free

L@dyKichiMachiko said...

whoaa..bestnyer i pun suke gak lens..
congrats darl..

sarah mohamad said...

yeay! tahniah tahniah! dapat lens preeeee. hiks

nur anis said...

meowmania : haruslah dapat nanti terus pakai.. :)

gnie : thanx dear.. mula-mula tadi pun tengok nombor je.. tak perasan jugak.. nasib baik tengok lagi sekali.. :)

ladykichimachiko : thanx dear.. best kan pakai lens.. :)

nas said...

salam anis...
adeh.. tengok pasal contest contact lens ni macam teringin nk ada contact lens.. sbb xske pakai spek.. cuma takut rimas la pakai contact lens.. hu3

adan said...

tahniah cik anis... ^_^

sri juju said...

tahniah !! >,<

qucachahir said...

tahniah anis.. ;)

ContactLensesExpress said...

Congrats!! Know more about contact lenses of usage and more. Tips for buying contact lenses online. Order online contact lenses at discount price at Order contact lenses online.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...