Thursday, December 22, 2011

drama tentang dhia makin lama makin mengarut


drama TENTANG DHIA yang ditayangkan isnin hingga khamis pada pukul 7.00 malam.

dulu aku suka drama ni. aku rasa sangat lah menarik and best.
tapi sekarang aku rasa drama ni makin mengarut.
ataupun erti kata lain merepek.
sebab?
sebab dia dah banyak tertumpu ke arah mistik.
aku mintak maaf bagi penggemar cerita ni.
tapi ini pendapat dan pandangan aku.
aku bukan penggemar cerita mistik.
aku juga bukan penggemar cerita hantu,
tapi, tak adalah sampai aku benci dengan drama ni kan..


cuma...
sekarang ni aku dah jadi tak ada mood nak tengok cerita ni.
tengok pun skip-skip.

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cam lama sgt tempoh 5 thn tu..ntah apa2 ja.

Jaja Sutera said...

pengarah cuba tok masukkan sikap ssetegah dr orang kita... :)
melayu...ape2 sket..mesti dok cari bomoh...tu la die./

CIK MAY said...

x layan cite ni..hihi..ari2 blk keje lepas mgrib..;)

nur anis said...

nuyui : setuju sangat..tiba-tiba dah 5 tahun..

nur anis said...

jaja sutera : mungkin betul..benda ni boleh jadi pengajaran tapi dalam masa yang sama boleh juga jadi ikutan orang..

nur anis said...

cik may : hihi..tak pe..saya pun dah tak layan dah..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...