Friday, December 23, 2011

"SEGMEN CIK YUYUE : FOLLOWER BAWAH 700"



jom join jom..
siapa yang follower bawah 700 boleh la join ye..:)


aku dah berblog rasanya lebih 2 tahun..tapi baru aktif dalam akhir tahun lepas rasanya..
sumpah malu baca post awal-awal dulu..haha

aku berblog sebab roomate aku time kat UM dulu ajar. aku buat je la..^__^

nasihat kat blogger otai? hehe.. tak payah la..patut aku yang terima nasihat dari mereka-mereka..


6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bersegmen anis.. ^__^

puteri nur afiqah said...

hai akak...saya dri segmen yg sama..
sudah follow ^_^...
sudi2 la ke blog saya..
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

Zizie LAM said...

hallooo... zizie in da house !
Btw, done follow u.. jum singgah blog saya pulak.. ^_^

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

A'ishah Kamaludin said...

Blog walking dari segmen yang sama..

SEGMEN CIK YUYUE: FOLLOWER BAWAH 700

Haha
Saya pun malu dgn entry lelama. Itu salah satu sebab saya delete blog lama, pastu buat yg baru ni in mid disember...

Blog ni macam kamera juga kan?
BTW Saya dah follow awak

Latest entry-->Wordless Wednesday #2: Koleksi Mekap Part I

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Niena dah klik nuffnang akk . =)

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Earning churp2 lebih laju daripada nuffnang ..

Eiqa ciK said...

hai, salam perkenalan..
eiqa follow kamoo dri segmen yg sme..
jom singgah blog eiqa.. :)

http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...