Wednesday, December 21, 2011

NOKIA ASHA 303 sangat menawan hati

sekarang ni aku tengah mencarik-carik handphone.
handphone aku sekarang ni dah uzur aku tengok. T__T  sayang wooo phone ni..
tapi kalau dah rosak je, nak buat macam mana kan.. 


sooo.. handphone idaman kalbu aku sekarang ni..

v
v
v
v
v
v
v
v



ini lah dia nokia asha 303
sedap pulak nama dia..boleh buat nama orang. haha

confirm la aku berkenan yang colour merah kan..
baru la menyerlah gituuu..
setakat ni harga yang aku tau RM480 + memory card 2GB


ni yang kena menyimpan duit ni.. nak dapatkan handphone idaman kalbu punya pasal..
nak tengok specification dia dekat SINI.

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada kwn aritu nak jual rm3++ rasnya..

tp nama besh lak nokia ni.

nur anis said...

nuyui : yekea..murah tu..second ye..

best kan nama dia..huhu

EYFAalias said...

saya tak minat nokia. huhu. tp lawan juga yang ni.

nur anis said...

eyfaalias : saya pun tak minat sangat jugak..tapi tengok yang ni memang berkenan tiba-tiba..huhu

cik n0miey said...

cantiknye fon nih..suke2^_^

nur anis said...

cik nomiey : tu yang berkenan tu..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...