Thursday, December 22, 2011

ramai orang teruja dengan duit baru


walaupun semua orang dah tahu rupa duit baru ni, tapi aku nak jugak letak gambar ni. 
sebab aku suka bila post aku ada gambar. terasa meriah gituuu. ^__^


aku tidak lah nak cerita tentang info duit baru ni.
cuma aku nak bagi tahu betapa keterujaan melonjak-lonjak dalam diri aku nak dapat duit baru.
lagi-lagi duit RM20 tu.
betapa fanatiknya aku dengan warna kuning begitu sampai aku tak sabar nak ada duit warna kuning.
tunggu lah kau duit, duduk lah kau dalam wallet aku nanti.
haha. sumpah aku dah gila.


tapi kan, bila tengok duit-duit ni, terasa macam duit mainan pulak.
ala-ala macam duit jutaria.
jutaria tu game macam saidina tapi versi murah giler lahh..

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

uuiiihh..mmg cantik..nak berbelanja pun takut,sbb duit cantik sgt...hewhew

alinac lover said...

cantik je kan...

nur anis said...

anisa : hehe..tau takpe..memang sayang jelah nak guna duit cantik..

nur anis said...

alinac lover : cantikk..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

KALAU ADA KALER PINK LG BESH!! HIHI..

nur anis said...

nuyui : hehe..betul-betul..mesti menarik sangat..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...