Monday, January 9, 2012

mcd oh mcd.

sobs. sobs. sobs.
teringin pula makan mcd.


macam ni lah kalau duduk kampung.
nak makan mcd, kena pergi kuala selangor. 
(lebih setengah jam tu perjalanan.)


tak ada teman pulak tu.
takkan nak ajak mak abah kot.
dah confirm diorang taknak.
kalau ajak makan seafood, laju lah mereka.


now, tunggu adik balik cuti sem hari khamis ni.
yeay..ada teman mahu berjalan-jalan. ^__^

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hikhik..sbr2 ea..

Ckin Kembaq said...

sedap tu akak.. ^_^

Kazman & Sue said...

MC D di kuala selangor best la tempat dia.... pas tu kan dekat situ jugak layan mee udang banjir... ok gak...

salam kenal dari kami sekeluarga...

nur anis said...

nuyui : tengah sabar ni..huhu

nur anis said...

ckin kembaq : aish..tu yang teringin tu...huhu

nur anis said...

kazman & use : tak pernah lagi makan kat situ..selalu memang drive thru je lah..:)

My Life's Journey said...

salam pekenalan ..ummm nyam yammmm umi teringin jugak nak makan kat mcd ..

sarah mohamad said...

Nanti boleh la belanja saya makan seafood kat kuala selangor tu HEHEHE

EZAD AMIR said...

pakse je abah tu pegi...ekekeke

nur anis said...

my life's journey : salam perkenalan umi..:)

nur anis said...

sarah mohamad : insyaallah..:)

nur anis said...

ezad amir : huhu..tu yang payah tu...

Ardini Humaira said...

dni last week baru merasa mc d.. tapi tak dapat prosperety.. eh cenggitu ke ejenye eehehehe... sebab yang tu sold out. isk3

nur anis said...

dni : takpe, janji orang paham walaupun tak sure ejaannya..huhu...bestnya dah dapat makan mcd...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...