Thursday, January 12, 2012

warna pilihan anda

hari ini mari kita bercerita mengenai warna.
setiap orang ada warna pilihan.
warna yang membuatkan diri lebih bergaya mahupun tampil lebih yakin.
ataupun warna yang membuatkan diri suram dan tidak bermaya.


untuk aku, aku lebih suka warna yang terang.
seperti merah terang, biru terang, hijau terang, kuning terang dan semua yang terang-terang lah..
kalau nak beli baju, confirm warna-warna ni yang memang membuatkan mata berpinar-pinar.
warna lembut?
memang langsung tak mahu dipandang.


aku rasa lebih yakin dan bersemangat bila pakai warna terang.
perasaan yang muncul dengan sendirinya.
bila pakai warna lembut, aku rasa sedikit suram.


jadi, apa warna anda?

10 comments:

Nurul Mazni Sawal said...

maz suke warna pink, ungu, mustard, turquoise, baby blue, red.. thehehehe.. banyak pulak warnanye.. :) owh! gold ngan silver pun suke gak.. :P

A'ishah Kamaludin said...

Kira berani lah anis suka warna terang..

Anis kulit cerah, okla warna terang

Saya nampak cam pelik pakai terang

Tapi baru nak berjinak dgn warna turqoise terang

Warna biasa, hitam, dirty pink, dan gelap2 yang lain lahh

adan said...

aku suka warna putih.. warna hitam suka gak.. suka baju warna coklat.. faham tak aku cakap apa ni? heehe

EZAD AMIR said...

aq suka warna gelap..
hitam,purple...
sbb ianya misteri...ekekekeek

A'ishah Kamaludin said...

Something untuk awak kat sini. Cekidout ya.

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/3-surprises-for-my-9-followers.html

nur anis said...

nurul mazni : wahhh..banyak tu..hihi

nur anis said...

a'ishah : hihi.takde la cerah pun..gelap jugak sebenarnya..cuma dah terbiasa dari kecik pakai warna terang je..:)

nur anis said...

adan : kesimpulannya kau suka 3 warna ni ye? haha..

nur anis said...

ezad amir : boleh pulak ek jadi misteri..aku pakai warna hitam tak terasa misteri pulak..huhu

nur anis said...

a'ishah : surprise? wahhh..teruja ni nak tengok..hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...