Thursday, March 15, 2012

setiap bulan mesti nak shopping

setiap kali dapat gaji,
hati mesti meronta-ronta nak bershopping.
selagi tak shopping tu, rasa macam tak puas je.
ada je benda yang tak kena.


tapi tak ada lah nak shopping sakan kan.
sekadar beli baju sehelai dua.
kira dah puas sangat dah tu.


tapi sekarang ni memang asyik shopping kain pasang aje.
almaklumlah. hari-hari nak kena pakai baju kurung.
nasib tak baik lah sungai besar ni banyak kain pasang.
laju je menghabiskan duit.


sekarang ni ada dua tempat online shopping yang memang aku aim je.

shoeshaven

d'shopper nista


geram je tengok kasut dengan baju-baju tu.
memang tunggu masa je lah nak pergi order kan.
tapi tunggu next gaji lah.
=___="

4 comments:

Yana Libra said...

kaki shoppin rupanya awak ni ye~~ :p

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..geram ea..haha..sbr wahai duit..kau bakal ku hbskan.hihi.

Azee Hana said...

bazir2..haha

Juliet_iRa~" said...

heee..mmg grm kan tgk baju2 y cantik2..handbeg lagi..wuuuu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...