Tuesday, March 13, 2012

terasa macam nak tercabut tangan

sekarang ni tengah sibuk isi tender.
esok dah nak kena hantar.
harus lah gigih siapkan hari ni jugak.
sudah lah tebal ya amat.
belum sampai separuh isi, tangan dah rasa macam nak tercabut je.
-____-"


dulu kalau time exam, selalu la rasa macam nak tercabut tangan.
menulis banyak-banyak.
sambil laju-laju nak kejar masa.
tak sangka sekarang ni pun rasa benda yang sama.

3 comments:

chemay said...

dah siap nanti.
pastikan dapat rehat yang cukup tauuu.
kang tercabut betul2 pulak tangan tuh if tak rehat.
hehe
:)

zOeY zAu YaH said...

kesiannya..sabar je lah kan..hihi

.........cP~ said...

Salam.

Uhuhu. kesiannya.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...