Monday, May 28, 2012

bahaya tak baby minum solution lens?

siapa yang jenis pakai lens, mesti tahu rupa air solution untuk cuci contact lens tu kan. anak buah aku, si gemuk gedempul hana mustika dah terminum air tu. dia buat macam botol susu pulak. haishh..agak agaknya bahaya ke tak ye? risau jugak sebenarnya ni.


si budak yang dah minum air solution contact lens.

12 comments:

ain vanilla said...

bawaklah pg klinik cek dulu . takut jadi apa2 pulak .

IntaNBerliaN said...

dah bwk jumpa doc ke...? better bwk jumpa sbb akak pun xtau apa kandungan solutionns lens tu

aanie said...

biar betul ni??

Nini D.. said...

huh?..ye ke sis?...dah bawak gi jumpa dokter ke?

are_lin@yu said...

mak aii camna lh mnum tu..tkt jgk kan klu ada efek pape kna g cek nih..

izla said...

banyak ke terminum nya.. bahaya jugak sebab kandungan dia chemical

Wanieys said...

kena check nih...tkt juga dia kan kecil lagi...wanieys follow anis #418

Azee Hana said...

merepek betul si tika tuh..

Juliet_iRa~" said...

bw g klinik laa..huhu..risaunya..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

lepas ni kena tengok2, takut makan benda yang bukan2 lak.

Siti Asiah said...

Aah la ...bawak g cek doc dulu, maybe skg tkde msalah...kot2 timbul kemudian hari...bg pendapat akak la...(",)

ain mustika hana said...

so..sy lah ibu kpd budak yg minum solution lens...stkt ni,,bby ok,,x ad side effect yg pelik2..huuuu..fuhh..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...