Monday, May 28, 2012

berjaya drive pakai high heels

semalam semasa jalan-jalan dekat tesco, dan lalu dekat gerai jual kasut, tiba-tiba terpandang kasut yang menarik hati. terus berhenti, belek-belek. hati memang dah meronta-ronta nak beli. tanya saiz dekat salesgirl tu. dalam hati.."harap-harap tak ada lah saiz aku.." sebab belum gaji kan. hikhik. tapi dan tapi dan tapi..tinggal sepasang je tinggal kasut tu. dan itu saiz aku. -___-" terpaksa beli juga.



warna kuning warna feveret. ^__^


pagi tadi dengan semangatnya nak mencuba drive pakai high heels ni. dan akhirnya, berjaya!!!!. weeehoooo.. seronoknya. lepas ni boleh beli high heels lagi. hakhak. 


walaupun high heels itu hanya doploh hinggit saje, tapi dia ringan dan selesa..^__^ design dan warna tu sangat aku suka.

19 comments:

Myra Jay said...

Kuning dan hitam kalau digandingkan memang meletop :)

♥ Wina ♥ said...

whoa hebat!

wina x berani nk drive pakai selipar pun..ini pulak heels hehehehee

nanieybarnieylurviey said...

jeles nih !!!! sgt cntik :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lau beli kat kelantan ni dear, belas rggt aje tau..brong sakan!

norhidana said...

cantik kasut kuning tuh... akak dh bertahun2 tak pakai kst time drive hehehehhe

sarah mohamad said...

Cantikkkk dan tinggiii. salute ahh kalau boleh pakai ni. hehehe

ain vanilla said...

akk berapew harga dia . ?? RM 20 ??

nur anis said...

@Myra Jay

betul betul..menyerlah..:)

nur anis said...

@♥ Wina ♥

saya pulak tak reti drive tak pakai selipar..

nur anis said...

@nanieybarnieylurviey

meh beli jugak..heee..

nur anis said...

@nuyui a.k.a miss YUI

malangnya saya jauh dengan kelantan..huhu

nur anis said...

@norhidana

saya drive kena pakai kasut..huhu

nur anis said...

@sarah mohamad

dah terbiasa dah saya ni..hehe

nur anis said...

@ain vanilla

yup..doploh je..:)

Yana Libra said...

design dia lain dr yg lain lah~

selesa tak? dah pakai??

nur anis said...

@Yana Libra

setakat ni saya pakai selesa..tapi saya tak delah bawak jalan banyak-banyak..

IntaNBerliaN said...

cantiklah kasut tuh!!

mmg seronok bila kita berjaya kan.. kira kita berjaya cabar diri lah.. hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak berani takut tertekan minyak lebeh. hihi

ayut said...

suka ye dia :)
ati2 ye drive pkai high heel :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...