Thursday, May 3, 2012

enaknya kismis

assalamualaikum semua..:)


kismis. siapa yang tak kenal kismis, boleh google ye. copp..ada ke orang yang tak tahu kismis tu macam mana ek? -___-"  kismis ni sedap kan. kalau makan memang payah je rasa nak berhenti. asyik nak makan, makan dan makan lagi.


sekarang ni pun still tengah mengunyah kismis lagi. ^___^

14 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

num nyum..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap2..suka gak..

are_lin@yu said...

ayu pun ska mkn kismis..hehe

IntaNBerliaN said...

anis... mini ga u msh blh join... tutup mlm ni.. nanti submit link yer..hihii

p/s : nant br akak sggah bc entry..

mizzkechique said...

sedap!!!! beli seploh hengget dpt sebekas..

nanieybarnieylurviey said...

wah.. sihat2 :) nani kalau mkn kismis mcm tu leh la msuk tekak tp yg letak dlm kek mmg x leh telan.. :)

Saya Disini said...

sedp..tp dh lama xmkn kismis..nk p cr la

Lya Colours said...

saya suka prune ! hihi

Masya said...

salam perkenalan juga.... datang singgah sini.. sebagai kunjungan balas dan follow...

Jo-Blogger said...

kismis bgs bg kuat ingatan.

norhidana said...

suke mkn kismis yg itam2 tu sedap

Kakzakie said...

Kismis yg besar-besar ak ada biji itu yg best Anis... rumah kakak tak pernah lekang dari kismis.

Maya Lisa said...

hehe ~ memang sedap ratah kismis ni !

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dulu bila time nak exam kena beratur, cikgu suruh makan kismis. hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...