Friday, May 4, 2012

menu diet untuk breakfast?

salam jumaat semua..:)


breakfast apa pagi ni? pagi ni aku cuma breakfast kismis dan air mineral. macam orang diet je kan? diet kah? oh..tidak sama sekali. muka ni nak diet? tak ada makna lah. dah la pantang nampak makanan. terus ngap ngap ngap sampai "erkkk"..sedawa..


disebabkan tahap kemalasan nak pergi beli breakfast, maka ngap aja lah apa yang ada kan. kalau kismis tu sampai berpuluh-puluh ketul masuk dalam perut, mahunya tak kenyang. -__-"  lunch nanti baru pergi jalan-jalan cari makan.


siapa-siapa yang cuti esok, mesti bergumbira je kan hari ni. mood ceria je..pagi ni bangun pagi mood baik je. sebab esok cuti. ^__^

9 comments:

Cikpuan rara said...

ceria ceria di pagi jumaat =)

are_lin@yu said...

ayu makan coklat ja yang sempat..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

mkn bihun td..hihi.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

lagi2 kalau nampak makanan sedap, niat nak diet terus hilang. hik3

cik ika said...

mkn biskut je..hhuuhuh

Kakzakie said...

Kakak samada kenyang ke lapar memang tiap pagi quaker oat+milo+susu omega. Kadang jelak juga tukar mee goreng/kwee teow goreng tapi jaranglah melainkan weekend haaa.... semua kakak makan...:)

Iena Eliena said...

sedap tu kismis..
time belajar dlu hari2 cik iena mkn
skrg da kurang:D

Yana Libra said...

saya keje sok~~ :(

IntaNBerliaN said...

akak pun sk mkn kismis... kalu mgadfap, terlupa nk bhenti..hihii

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...