Wednesday, May 2, 2012

hadiah dari mekah

assalamualaikum semua..:)



inilah sekotak bungkusan yang sampai hari isnin lepas. bungkusan ni hadiah dari my ex roomate masa dekat um dulu. sakinah husain. terharu juga rasa. walaupun dah lama habis belajar and tak jumpa, tapi dia still belikan ole-ole masa dia buat umrah hari tu. 



inilah isi dia. tu beg bunga-bunga. isi dia ada sejadah. sama corak and warna dengan beg tu. cantik. sebab berbunga-bunga kan. nama pun minah bunga, memang lah suka bunga-bungaan nih. yang macam pen tu, perfume. wangiiiii...


terima kasih sakinah husain. rindu ni. rindu juga dekat ex roomate lagi sorang. zetty suhaily. entah bila dapat jumpa lagi. T__T

10 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pasni anis lak buat umrah =)

Kakzakie said...

Alhamdulillah seronok memang bila dapat ole-ole dari Mekah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..rezeki tu..

Nini D.. said...

hadiah yang sempurna dari seorang rakan..

saffiya_aleesya @ echa said...

walau ex-roomate tetap jugak teringat kan..siap dpt hadiah lagi

sakinah husain said...

awwh! ure welcome! hehe. rindu kan! nnti dtg la kl tidur sini ke apa. lpstu kita pergi jalan2 mcm masa belajar dlu ;)

lieynanilaz said...

ni mesti best fren...:)

norhidana said...

dh namanyer kwn dik.... syukur persahabatan tu tak terputus... bestnyer dpt ole2 dr mekah yek

are_lin@yu said...

wahh bezkan ;-)..moga hubungan korang berkekalan ya ;-)

zOeY zAu YaH said...

wahh murah rezeki..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...