Wednesday, May 23, 2012

pandang-pandang, tenung-tenung

selamat pagi semua..:)


pernah tak anda alami situasi kena tenung oleh seseorang? lebih-lebih pulak, orang tu tenung lama pulak tu. mesti rasa tak selesa kan. 

apa yang kita fikir mesti :

1) dia kenal aku ke?
2) muka aku ni comot ke? tudung tak betul ke?
3) ada buat salah ke?


last sekali, mesti rasa macam nak blah cepat-cepat je. tak pun rasa macam nak tegur, "eh..kenapa tenung macam tu sekali? tak pernah tengok orang cantik ek?" hahaha. mesti dia pun rasa dah taknak tengok dah lepas ni.


ni situasi aku sekarang ni. budak perempuan kerja dekat kedai bawah ni asyik tengok-tengok je bila aku nak balik kerja. kadang tu kalau nak keluar ke mana-mana pun, dia selalu tengok. officemate aku pun kena jugak macam tu. pandang lama pulak tu. hishhhh.

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sajela tu..nak test mata..haha.

Kakzakie said...

Dia suka tengok org cantiklah Anis... jgn salah sangka cuba balas dgn senyuman ikhlas... boleh tambah kawan.

MAY said...

CM PUN KLU ADE ORG PNDNG MCM TU MESTI PK...DIE NI MCM ADE NIAT JAHAT JE....HAHA....SUKE PK NEGETIF..

Myra Jay said...

Mmg rasa tak selesa kan bila kena tenung camtu..
Lain tenungan yang dibuat antara lelaki dan perempuan ha

Nurul Akmal said...

Pernah.. Kekadang tu rasa cam pakai baju terbalik atau koyak plak... ;)

are_lin@yu said...

eh plik ni..perempuan yg teung..hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

silent reader blog anis kot, tengok je anis tapi malu nak tegur =)

Lya Colours said...

dulu masa kecik2 suka cakap, apa pandang2 ada hutang? hahaha

anisalya said...

mungkin dia nak cakap 'awak bawak siapa kat atas bahu tu?' ngeeee...

mizzkechique said...

hahaha..awk comel la tu..

wahida said...

ish...aku lak yg rasa rimas...huhu...

IntaNBerliaN said...

akak pun pnh kne g2.. jd serba xkne kita dibuatnya...

izla said...

apa kata tenung dia balik..hehe

p/s: salam kenal :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...