Monday, August 13, 2012

biskut tart nenas siap. ^__^


yeay. biskut tart dah siap sebalang.
hasil berguru dengan mak ni.
selalu kitorang buat tart bentuk bunga tu.
tapi tahun ni mencuba tart gulung pulak.
tapi nanti kena buat 1 adunan lagi.
akak aku dah sibuk nak sebalang. -___-" 

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cer ajar wat..huhu..

tak pernh try wat ni.

ros_reeza said...

wah, sedapnya nampak :)
memang seronok dapat buat kuih sendiri kan ?

MizzTina said...

pasni blh niaga tat nenas lak ye..hehehe

Masya said...

suke makan.. tapi beli yang tunjuk jer.. sebab ... takde mood nak buat kuih..

lia said...

nak juga aci x? he3

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak suka tart nenas, meh bagi sini sebalang jugak! hik3

♥ Wina ♥ said...

wahhh bestnye buat tart gulung sendiri..my fav tapi x pandai nak buat ;-)

lieyalatif said...

wah molek jadinye tu...mesti sedap nieh!!

ayut said...

akhirnya siap!tart nenas..nak ckit boleh?hihi :)

Lya Colours said...

saya adalah bukan penggemar tart ni. tapi cheese tart saya suka. hehe

Myra Jay said...

Sedapnya...
Ni antara kuih peberet MJ ;)

norhidana said...

bak sebalang kt akak... sedapnyer

Kesuma Angsana said...

amboi rajin nyer

Nadirah dira said...

wahh best nya..my fav ni :)

pinky said...

sedapnya....biskut kegemaran ni...

Wanieys said...

rajin anis ni buat sendiri kuih raya..akak me tunjuk jer eheee

Kakzakie said...

Kakak pun dah buat tapi bentuk bunga yg biasalah anis. Tart gulung cantikkan..

Momo said...

nak.boleh? haha

anisalya said...

next year baru blh baking2. hari tu dah survey oven. dah pindah baru sedap nak main masak2.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...