Thursday, October 4, 2012

apa anda buat bila internet slow?





kalau aku, yang biru dengan hijau tu. haha.

23 comments:

MizzTina said...

ermm, akak xnmpk gmbr tu.. :(

Cik Saila said...

stop pastu mula la boring sorg2..hehehe..

adyna said...

akak kalu slow je malas dah nak ckp pe tutup je ..kalu en babah dia terus anto email tanya ngape ada coverage tp tenet siput je heheh

ros_reeza said...

Kalau Ros, terus pilih merah! puas hati.. hihihi

♥ Wina ♥ said...

ahahahh..akak yg merah tue kot..x kuasa nak tunggu, baik buat keje lain ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak out terus jer klau slow hehe

are_lin@yu said...

klu ayu yg biru..hehe

Cikgu Ma said...

kalo intenet slow dan mood rajin2 akak lukis2, tak pun jahit manik baju yg x sudah2...hmm..kalo rajin lagi, membaca..hehe

Cikgu Ma said...

kalo intenet slow dan mood rajin2 akak lukis2, tak pun jahit manik baju yg x sudah2...hmm..kalo rajin lagi, membaca..hehe

Kakzakie said...

Kalau kakak memang tinggalkan dan buat kerja lain.

cikeyrah said...

kalau keyrah . .merah, purple & hijau . .hehehhe

ieda said...

eekek mcm akk nie lah, guna tab sbb tenet di pejabat x der, dari slow terus x der huhuh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak kaler merah terus. hehe

Tihara said...

akak pn yg biru tp tu dulu..skrg akak sambil ngait sarung laptop.. :)

ayut said...

ayut bt wane biru!hahaha :p

TiranaAduka said...

Salam anis

Sabar dan terus bersabar..

pinky said...

hehehe...buat bodo...=)

KY said...

merah...heeee

Erna Ziana Lamsera said...

nana selalu yang kaler hijau hekhek :P kalau dah fed up sgt pi kaler merah hee

~Cik Sweety~ said...

kalo sis wana merahh..komfemm..hehe

IntaNBerliaN said...

purple kot.. :_)

Deq's Qienz said...

Tutp trus la jwabnya..

Nora Karim said...

akak tutup laptop terus... pastu tidur2 ayam....ahahhaha

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...