Sunday, August 22, 2010

dapur aku dah berubah rupa


kali ni aku nak hias blog aku dgn hasil kerja aku cat ruang dapur umah aku...

ni lah keadaan before kije2 mengecat dibuat...



besi tu la yg aku kena panjat sebab nak cat ceiling..cuak tau..da la berat nak angkat2..timbul otot2 aku..haha..


abaikan bilik tu..tengah under construction..x siap agi..


antara cat yg diguna..penat tau kacau2 cat tu...kedai tu bukan nak goncang sekali..

yeay..ni lah hasil kerja aku...aku suke kaler dia...sebab aku yg pilih..haha..yg penting tengok ceiling tu..jenuh x jenuh aku kaler mende alah tu...2 hari bergotong royong siapkan semua ni..:)

1 comment:

asrul amanda said...

Anis, dinding tu kosong, kau kasi decorate letak frame bingkai emas ke.. sebab siling dah frame wana emas tu..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...