Wednesday, August 25, 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows Trailer Official HD


sangat x sabar nak tengok harry potter...ada 2 parts pulak tu...tapi kira ok la dia buat 2 parts..x la banyak mende dia potong...tengok trailer ni jadi x sabar giler nak tengok movie dia...

jom layan trailer harry potter..^_^



4 comments:

asrul amanda said...

Saya suka HarryPotter 1st je. Sebab Pelakon dia masih budak lagi.

HP lepas tu saya tengok, tapi saya skip-skip. Tak penah dapat tengok habis. Sebab pelakon dia dah besar jadi perasaan nak tengok pun jadi lain dah.

nas said...

xsangke lak da banyak siri2 harry potter sejak yg 1st 10 tahun yang lalu..mmg harry potter xsedar2 da lame da...

nur anis said...

sedih tau dah x de harry potter lagi lepas ni...

Tapak Kaki said...

aku pun suka citer ni.. aku kumpul gak siri citer ni tapi baru ada 2 episod

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...