Friday, October 15, 2010

5 penyebab tidur lewat

sekarang dah pukul 12.30 pagi. kenapa tak tidur lagi? wahai encik law, tak bolehkah anda bagi saya rehat? aku dah penat sangat. mengantuk.


tapi, rasanya dah jadi kebiasaan orang tidur lewat. antara sebabnya :
  1. macam aku la ni. buat assignment last minute. kan kena stay up. padan muka.!!
  2. berfacebook. aku pun tak tau kenapa orang ketagih dengan fb ni. aku sekarang kurang sikit. dulu memang sangat addicted. lagi-lagi kalau main game-game dia. sanggup bangun tengah malam semata-mata nak main game.
  3. berblogging. kalau dah start blogwalking memang susah nak berhenti la.
  4. siang dah tidur lama sangat. bila malam terkebil-kebil mata.
  5. bila tengah-tengah malam la baru lapar. mula la keluar pergi carik makan. macam mana nak tidur awal?

4 comments:

Peminat Katie Holmes said...

selamat aku dah tak berapa "into" sangat dengan facebook.

mia said...

hehhee...student mmg jarang tido awal..btw, do take care of urself anis..

hamzah ian said...

lompat2.. pastu letih then tido la.. hahaha

I_Hate_Lolipop said...

sekarang 3.22 am ikut jam komputer aku. sabau la...FB tetap ada sbgai pengubat..mari ber FB

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...