Thursday, October 14, 2010

aku nak break dgn en. law sekarang!!


2 buku law yang baru dipinjam dari library. aku bukan budak law. aku budak quantity surveying. tapi kenapa mesti kena belajar law? 4 sem aku terpaksa menghadap law. 2 sem je tak payah belajar law. T.T

kepada kekasih hatiku encik law, tak bolehkah kau senangkan hidup aku. gunalah ayat-ayat yang senang nak difaham. bahasa aku tak setanding dengan bahasa kau!!

kepada sesiapa yang nak ambil quantity surveying, pastikan yang anda tak ada rasa x suka langsung dekat law. kalau tak, jadi la macam aku. menangis tak berlagu, tak keluar air mata.

3 comments:

ztsuhaily abdmalib said...

hahaha. tu lah kau. aku da ckp da tak yah amik qs. kau degil nak jugak amik qs. skrang sape yang merana? kau n aku jugak yang merana! hahaha. ;P

Sophon said...

Kalau Law ni, buku dalam BI dan BM dua dua sama je.. susah nak faham.

sabar je lah.

nur anis said...

zetty : weh..aku sumpah x sabar nak habis sem ni..aku nak cerai talak 3 dgn en law ni..!!

sophon : oh..memang terpaksa bersabar sesangat.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...