Tuesday, April 19, 2011

buat header guna gimp 2

sekarang ni, aku still belajar buat header sendiri. guna gimp je.. sebab tu je yang aku ada.


ni first header

ni second header


ni yang latest




aku baru belajar buat benda alah ni. sebab tu simple je and tak cantik macam orang lain buat. aku perlukan komen dari semua. sebab aku still nak belajar lagi. ^_^

7 comments:

qucachahir said...

tolong buat header tuk kite boley???..hehe..
sesuke hati jew kan.. ;)

mykhalis said...

kongsila software sekali..hehe

mamaaizara said...

no. 2 lawa...

nur anis said...

quchachahir : boleh je..tapi tak cantik la macam orang lain buat..huhu

khalis : download je.

mamaaizara : no 2 ye..thanx kak..:)

qucachahir said...

xpew..janji sweet n comel gitu.. ;)

Anis Adila Aris said...

simple tapi cantik aje..
boleh la buat ke kite satu...hehe

nur anis said...

quchachahir : betul ke nak saya buatkan ni..huhu..

anis adila : huhu..biasa je ni..baru-baru belajar..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...