Thursday, April 21, 2011

suaikenal NUSHA, saya nak kenal follower saya


aku rasa dah lama aku follow blog nusha ni. so, kebetulan dia tengah buat sesi suai kenal bersama followernya, boleh la join. boleh jugak berkenal-kenalan.. ^_^

cik nusha suruh cerita pasal diri sendiri. ini memang lemah. tak reti nak bercerita tentang diri sendiri. cuma nak bagi tau je yang aku nistart blogging lama tau. awal tahun 2009 tak silap. tapi waktu tu tak kenal apa tu blogwalking, follower, nuffnang tu semua. yang aku tau, cuma blog, tulis, publish. haha.

kalau nak tau, aku letak kotak follower tu rasanya lepas lebih setahun berblog. sebab? sebab aku takut tak ada orang follow. haha..sekarang ni baru la tau apa benda tu semua. aku rajin follow blog orang. sebab dari situ aku boleh blogwalking banyak-banyak. :)

siapa-siapa nak berkenalan dengan cik nusha, boleh klik sini. :)

11 comments:

Far8 budak baik said...

hahaha..aku pun dulu pandai tekan publish je..sumpah sedih haha

nusha said...

tq yunk..

nk siapkan utk kamu.. =)

nusha said...

done cik anis...

http://nusha1706.blogspot.com/2011/04/suaikenal-nusha-cik-anis.html

mykhalis said...

saya budak baru..masuk hari ni baru 2 bulan 6 hari..

nusha said...

@ anis

hehehhe,TQ join GA tu tau.. t bakal ader yg ke- 2..

eintan nurfuzie said...

kita semua sepakat..ai kampung la pening allat..mengucapkan selmat la dtg./..huhuh

nur anis said...

far8 : aku ada geng rupanya. haha

nusha : tq dear..:) kalau ada nanti bakal saya join..:)

eintan : selamat datang..:)

nusha said...

ader tag join cntst..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/04/contest-kami-fotogenik.html

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L said...

salam kenai.. dr blog nusha

nur anis said...

syafira : hai..saya tak dapat bukak blog awak la..

mama-arrysyah said...

salam kenal dari blog nusha..
jom singgah blog mama...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...