Wednesday, April 20, 2011

kalau malam-malam panas, korang buat apa?

walaupun jam tepat menunjukkan pukul 12.32 am, tapi serious, panas sangat. walaupun kelajuan kipas sudah mencapai tahap maksimum, tapi tetap berpeluh. panas sangat. memang tak senang duduk.

kalau lelaki mesti dah boleh bukak baju kan. boleh anginkan badan. kalau perempuan haruslah bersopan sedikit ye.

rindu dekat rumah. time macam ni confirm sejuk sangat. bukan sejuk air cond. tapi sejuk semula jadi. almaklumlah. duduk kampung. kipas pun tak diperlukan waktu malam-malam macam ni. enak dan lena berselubung dalam selimut.

tapi sekarang ni, terpaksa menggunakan khidmat tangan untuk mengipas diri menggunakan kipas tangan. T.T sudah lah ada kipas siling, ditambah lagi dengan kipas tangan. nasib tak ada kipas bateri je.


kipas itulah yang membantu sedikit menyejukkan diri ditambah dengan melenguhkan tangan

7 comments:

tshirt koyak said...

ah usaha tangga kejayan..kipas la tuk kesenangan anda..=)

Naisophon said...

Cari kipas meja. RM50 tahan sampai hujung semester pengajian.. :)

storyfromme said...

fad pakai singlet je.lantak la seksi ke tak.da panas,nak buat camne.

nur anis said...

storyfromme : takpe fad. yang penting selesa..:)

Anis Adila Aris said...

betul-betul..kalau kat kg, sejuk aje..
tak payah susah nak air cond..hehe

nusha said...

fuh,ok pe guna kipas itu..heheh.. dh len header..cun!!

nur anis said...

anis adila : sejuk sampai menggigil pun ada kan..huhu..

nusha : haha..ok..tapi lenguh la tangan..baru je tukar header,..thanx..:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...