Friday, April 22, 2011

kalau tangan tu mula menggatal

hari tu ambik thesis yang dah siap di hard cover kan. orang kedai tu bagi kotak nak isi thesis yang banyak lagi belambak tu.


geramnya tengok kotak yang putih suci dan bersih tanpa sebarang contengan tu. tengok lah nanti, dalam berkelip-kelip mata, akan ku conteng itu kotak. haha. dah gatal tangan ni nak menconteng.


p/s : berkelip-kelip mata sebab confirm lama nak menconteng satu kotak tu. ^_^

9 comments:

HonEyBuNNy said...

hehe....betul tu...kalau ila mesti nak tulis2 nama kt kotak tu..lukis gambar2 kartooon...ngeh2

nur anis said...

honeybunny : tu la ila..memang tak sabar nak buat kerja tu..huhu

aza said...

conteng2 jgn xcnteng..
haha

Anisa Hang Tuah said...

hihihi..kalau nis pun gatal tgn jugak
:D

meowwmania said...

dah siap conteng nnti upload gmbr ekk ;)

Ardini Humaira said...

wat elok2 ey ;)

adan said...

conteng jangan tak conteng.. kalau perlukan bantuan email saya.. hahaha

Chempaka Sari said...

seronoknya menconteng!!! boleh jadi macam martha steward tak pun rancangan art attack

cik pulau said...

lukis je.. kasi cantek..
jangan nnt menyesal sudah... hahaha

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...