Tuesday, September 20, 2011

inilah akibat menjadi penganggur

penganggur. perkataan itu sangat sesuai untuk aku. ataupun erti kata lain, satu jawatan yang sedang disandang oleh aku sekarang ini. eh, bukan setakan sekarang. tetapi dah sebulan lebih sebenarnya. siapa kata seronok jadi penganggur ni. tak seronok sangat pun.

bulan depan, aku akan menghadiri majlis konvokesyen. walaupun aku tak mampu konvo dengan pencapaian yang memuaskan, tapi aku puas sebab lulus. yeay. tak sia-sia 3 tahun aku belajar (lebih banyak bermain-main). tetapi, disebabkan jawatan penganggur yang aku pegang sekarang ni, aku tak dapat nak shopping pakaian yang nak aku pakai time konvo nanti. T__T

tak dapat beli baju, tak dapat juga beli kasut meletop macam dekat bawah ni. sedihh..


over betul konvo nak pakai kasut macam ni. sekali tergolek atas pentas, padan muka!! haha

p/s : wahai majikan-majikan sekalian, tak mahu kah mengambil aku bekerja? ^__^

3 comments:

Kathy Tuah said...

sy pun penganggur T_T

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

heheh,xpe..xlama lg tukar status ea..

nur anis said...

kathy tuah : sama-sama la kita menganggur nampaknya ye..T__T

nuyui : status sebagai pekerja pulak. tapi bila ye..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...