Wednesday, April 25, 2012

i love simply siti compact powder!!

assalamualaikum semua..:)




lepas 4 bulan berbedakkan bedak simply siti ni, terasa macam "wahhhh..i really love this compact powder!!" tak takk. tak ada lah over sangat macam tu sebenarnya. cuma rasa tak rugi beli bedak nih. lepas ni boleh beli lagi. kenapa kenapa dan kenapa?


sebab jimat. mula-mula nak beli tu memang rasa mahal. 50 hinggit kot. waktu tengah belajar dulu, tak ada maknanya lah nak beli. baik shopping baju. -__-"  sebelum ni beli compact powder yang harga belasan-belas ringgit tuh. banyak kan. macam-macam jenama ada. pilih je mana nak.tapi pakai sebulan dua, dah nakpak besi bawah tu. (means dah nak habis lah bedak tu.) tapi pakai bedak simply siti ni, even dah 4 bulan, nampak macam tak luak lagi. 


kalau bab tekstur bedak tu, tak tahu lah. sebab tak berapa ariff dalam bab tu. tapi yang penting memang best!! tak payah susah-susah nak pakai foundation dah. ^__^

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh try lg..hihi

:: Mrs.Eady :: said...

mmg best pakai..hehehe..

Nini D.. said...

masih setia bersama maybeline :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak cuba jugak la pasni :).

*SiRibenMerah said...

hehe.. boleh feeling tokti da neh..

norhidana said...

akak tak penah try lg bedak ni lah dik, tp mmg bdk compact akak dh tinggal skit dh... lgpun skrg nih jarang dpt bermake up ... pg2 je duk ralit ngn aiyan

Klon Buaya said...

hii

jom ke blog sy dan jadi follower sekali k

wahida said...

aku masih kekal dgn bedak miyami from Cosway...hehe...

are_lin@yu said...

kalau mahal tapi berbalo mmg ok..hehe

Kakzakie said...

Kakak sedang tercari-cari brand produk kecantikan sebab rasa tak mahu guna yg lama lagi...

Tihara said...

berbaloi2 jugak tahan 4 bulan.hr tu tgk brg2 dia mmg mahal...sayang wet nk boli..kiki :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...