Saturday, April 28, 2012

semalam mc, tapi tak tak melekat kat rumah

assalamualaikum semua..:)


bulan nih je, dah dua kali ambil mc. semalam mc gara-gara mata sebelah tetiba je merah menyala. semalaman macam tu. dengan berairnya. dengan tahi matanya. tapi yang peliknya, lepas je dapat mc, elok pulak mata tu kan. -__-" memang sengaja nak suruh aku cuti. ^__^


maka dari petang sampai malam haruslah berjalan sakan. lagi-lagi jakel tengah ada sale nih. laju je terjah. kata dah gila kain pasang sekarang nih kan. tapi gila-gila pun, setakat beli 2 pasang je lah kan. sepasang untuk emak, sepasang lagi untuk diri sendiri. disebabkan sekarang dah fall in love dengan warna biru, haruslah beli kain pasang kebiru biruan. ^__^


petang semalam sempat ke manjung untuk sedikit urusan. dah alang-alang ke manjung, haruslah terus ke lumut kan. tapi satu pun tak ada gambar. sebab cuaca mak datuk panas ya amat. bila cuaca panas, otak jadi blur. badan jadi penat. maka, hanya shopping jajan-jajan seafood jer.

5 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

merah mata sebab nak suruh shopping la tu anis. hihi.

Azee Hana said...

oi,,,sakit mata

A Crack Mirror said...

wawah.. biasalah tu.. mungkin mmg tgh mood nak shopping..so mata tu bagi reason baik punya utuk awak cuti..jalan2..cuci mata.. hehe

anisalya said...

sama la. tengah carik kain pasang jugak akak ni. na buat jubah.

IntaNBerliaN said...

esok akak nak ke lumut gak.. tp ke pulau pangkor...hihi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...