Tuesday, April 24, 2012

jom explore interface blog yang baru

assalamualaikum semua :)


sebelum ni asyik baca blog orang lain tentang blog baru yang diupgrade ni. kali ni diri sendiri pulak nak explore blog yang baru ni. bukak je blog petang ni tengok, "eh..dah bertukar dengan sendirinya."


tapi malas nak tukar ke interface lama. sekali sekala berubah apa salahnya kan. tapi kalau dah explore pun macam tak best je, haruslah bertukar ke yang lama. ^__^

16 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haritu brtukar sndiri pastu tukar ke lama balik..hihi.

norhidana said...

ada ke yg baru? akak tgk kt blog akak cam sama je heheheh... apa yg baru yek

mizzkechique said...

hr tu tkr baru..pehtu pening jap.. tkr yg lama blik.. hahaha

azam said...

tak suka yg baru ni.....tukar je kat kana sekali yg lama kembali...hehehe

salam kenalan

IntaNBerliaN said...

akak mls nak godek2.. so, akak tukar yg lama semula.. pemalas kan akak ni..hihii

J.Syazwana said...

wah merahnya blog anda.
hihikkk

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak suka sangat yang baru. tetap setia pada yang lama :)

anisalya said...

tapi katanya old interface tu akan diremove bln depan. meaning... mmg akan guna yg baru la kita nnt.

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

meowwmania said...

ha'ah sama la kite

yg baru tak besh!

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...