Thursday, June 28, 2012

cara kurangkan bil elektrik rumah


aktiviti charge handphone dan camera di pejabat. siapa tak pernah buat angkat tangan. tapi charge camera ni tidak lah selalu. kebetulan time ni bateri habis. tengah nak guna pulak tu. sorry ye bos. mintak bil elektrik sikit ye.


tapi...kalau bab charge handphone kat office tu memang selalu sangat la. -__-"

29 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. sama la dengan saya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bleh dikira dgn jari kalau nak wat cmni..so,kena amalkan la ea..haha.

lia said...

he3 hp mmg slalu charge kat opis sbb kat umah, slalu bebenor lupa letak kat mana ;)

Masya said...

SELALU CAS HANDPHONE DALAM KERETA OTW PG KERJA HIHIHIHIHI... KIRE JIMATLAH JUGAKKAN..

LiNda said...

huhu..tau xpe. Ari2 charge hp kat opis...jimat bil letrik umah..:)

Saya Disini said...

haha..bos marah nnti

Kathy Tuah said...

terbaek! hehe.. penah jugak buat mcm ni..

MizzTina said...

sama la kite.. haha

Che Rosliza Che mat said...

Selalu jugak dulu time kerja charge phone...

Tentang Kita said...

kdg2 jer wat sbb takut bos bising nnt

Deq's Qienz said...

wahh bijak²..hehee

Roslan Putra said...

tiap2 hari cas kt opis... kat rumah pun cas.. x cukup...

♥ Wina ♥ said...

charge hp selalu sangat..bawah kaki je pun soket dia so bos x nampak hikhikhikk

wahida said...

selalu aku caj henfon je kat ofis, kamera tak pernah lak..boleh tiru idea ni...hehe..

tengs!!

meowwmania said...

jarang sbb time charge hp adalah malam sbb time siang mmg slalu guna jd takleh charge sgt menganggu..

♥ wawawawa ♥ said...

sy duk hostel..haha charge kat hostel jer.. yuran dah byr tiap bulan..haha :p

maszull said...

assalamualaikum nur...sekejap jer apa salahnya bukan banyk pun guna karan tu...:)

norhidana said...

wah2... akak selalu charge hp kt opis sbb akak jenis yg bukak radio kt hp 24jam time kt opis...kalu senyap je rasa sunyi dunia

are_lin@yu said...

ayu tak pernah buat lg..hehe

pinky said...

kahkahkah....bijak bijak....


hehehee....akak pun sama...cas hp kat opis gak...=P

rATu kEBaYA said...

hari2 charge henpon kat opis... kang bateri kong.. susah lak bos nak call.. alasan kan..

Yana Libra said...

sy biasa cas hp yg digunakan untuk company kat ofis..hehe~

fieda said...

hihi..pandai..:)

Rosalia said...

hahah.terbaikla

Hasrina said...

selalu..haha

Zie Madini said...

wakakakak..ini baru jimat! nak tayang dgn boss anis lah entry ni ek ek....miahahahaha :D

IntaNBerliaN said...

akak kje dulu pun wt gini gak.. hihii

Myra Jay said...

Hheeee, MJ kekadang caj jugak enset kat opis.. ;)
Kat rumah tak sempat (buat2 tak sempat..hahaha)

Anonymous said...

Hee..bahaya charge sembarangan..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...