Wednesday, June 27, 2012

kenapalah ending cerita tu sedih..sobs sobs.

credik picture : sini


ni cerita yang baru selesai aku tonton. beautiful life. cerita drama jepun. aku suka tengok cerita jepun. tapi semua yang heronya mesti takuya kimura. siapa takuya kimura? tu ha lelaki dalam gambar atas tu ha. kesimpulannya, aku suka cerita jepun atau aku suka takuya kimura? hakhak. pssstt..sorry sayang..tersuka artis tu pulak.=p


mula-mula layan cerita ni syok sangat kot. perempuan tu sakit sampai lumpuh. penat aku tunggu sampai last, yang perempuan tu akan sihat. tapi....tapi...kenapa ending dia perempuan tu mati. sobs sobs. cerita ni best, rasa nak tengok lagi..tapi boleh tak nak tukar ending dia tu? haha.

14 comments:

ieda said...

hurmmm akk dah lama x layan cerita korea .. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram lau ending sedih!

Cikpuan rara said...

owh ingat korea td.heee

are_lin@yu said...

ayu betul..tahniah dear ;-)
http://nusha1706.blogspot.com/2012/06/pemenang-jom-teka-anjuran-yui-ialah.html

Tihara said...

alamak tak tengok..rugi nyer..familiar lah takuya ni tp tk ambik pot sangat..hehe :)

Cik Muda said...

awak tengok Pride pulak.....pun best gak.. ke dah tengok???

Deq's Qienz said...

aloloo..sis tahniah menang teka2 yui..

pinky said...

dah lama xtgk cite2 mcm ni...klau tgk bhantu....tak sanggup..hehhee

Wanieys said...

lm dh xtgk citer jepun ni takat2 ada anak..lyn citer katun ada la hahaha

IntaNBerliaN said...

akak tak tgk plak cite tu.. :-)

Ardini Humaira said...

alamak dni tak tengok cite tu ehe

LiNda said...

dulu mase skolah menengah selalu tgok cite jepun, suke sgt takuya kimura tuh..hihi

eLL said...

anis, itu pakwe saya. saya suka dia. suka tengok drama dia. wuhuhu

♥ wawawawa ♥ said...

suke takuya kimura nie taw!! hehe

sedih kan cite nie..girl tu cacat kan..

ade lg satu cite takuya kimura die jd pilot.. tjuk die 'goodluck'

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...