Sunday, June 24, 2012

alahai azwan ali - masterchef celebrity

rancangan masterchef celebrity ni memang rancangan wajib tengok lah sekarang ni. sampai dah minggu keberapa ni, tak pernah terlepas lah. 


mula-mula tengok dulu, memang menyampah sangat tengok azwan ali tu. sebab? sikit sikit nangis. sikit sikit nangis. alahai....tension tengok.


tapi sekarang ni, seronok pula tengok si azwan ali ni. walaupun mulut dia bising, tapi dia sangat lah ikut kata. orang suruh buat itu, dia buat. suruh buat ini, dia buat. dia pun tak malu nak tanya itu ini dengan orang. tak macam sesetengah yang agak bossy. hakhak.


bila fikir balik, kalau lah si azwan ali tu keluar, mesti tak meriah dapur tu kan. so, jangan keluar lagi lah ye azwan ali.. haha. tetiba je cerita pasal artis.

28 comments:

CikMai said...

hahaha kadang2 orang hingaq mmg memeriahkan suasana walaupun sampai satu tahap memang semak je.eehehe

eLL said...

anis,
belum sempat tengok siri/episod yang azwan masak. mesti menarik untuk ditonton ni

pinky said...

akak tak pnh tgk master chef ni... sbb rumah xde astruk...hehehhe

meowwmania said...

hehe..samalah kite pon tak penah tggl tgk MCC nih best kan ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

toi tu..gaya dia aje nmpk over..

izamin said...

haha.. azwan ali kdg2 best,kdg2 tak sngt..suka dgn mulut dia yg bising tu

Zurina Hj.Zainal said...

ha ah...mcm meriah kalau AA ada....

IntaNBerliaN said...

akak xtgk sbb kat umah xda astro./.. hihii

tp sesekali balik kg, tgk gak la.. :-)

are_lin@yu said...

kadang2 leser jgkkan mulut dia..hehe..paling tak caya tomok still kekal..yg kalah dgn dia lbh tua dr dia..berbangga jgk mda2 pndai masak laki lak tu..malu2..hehe

izla said...

tak suka azwan ali sebab macam suka carik gaduh dalam kumpulan. pastu asyik over sangat ngan kipas dan selendang dia tu :(

Lya Colours said...

suka angah. dia memang penyeri rancangan. tapi semalam couple dia si tanuja plak keluar. tsk!

wahida said...

aku wajib tgk program ni nok...tak boleh miss...

kalau takde AA tu, aku rasa mcm tak meriah la nok...mmg lah dia over, tapi lama2 aku tgk dia ok je, masa dia jadik ketua kumpulan tu, dia langsung tak menunjukkan dia tu bossy kan...siap dia ikut arahan kawan2 pulak...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yang bising tu la hidupkan keadaan..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

betui3.. lihat menggunakan akal.. akan terlihat sisi positiv yang ada kat azwan.. lihat dari sudut emosi.. maka segala macam unsur negativla yang kita akan keluarkan (^____^)

Wanieys said...

sama cm akak memula tu tak suka tgk tp skang ni dh mula suka plak tgk dia hahhaha......

zOeY zAu YaH said...

umah takde astro tp dri citer kwn2 lain mula2 smua nyampah kt dia haha tp skang x de lak yg komplen.mgkin dia memeriahkan suasana kan.

Hanamiko Sakura said...

ramai kot yang bengang dengan azwan ali dekat dapur mc tu.. hehe

Cik Pulau said...

xlayan sangat masterchef selebriti ni.. sebab xde astro kat umah..huhu

Ardini Humaira said...

dni lom penah tgk lg MC ni hehe

siti kektus said...

eh2. tiba terminat azwan ali pulak ye. kihkihkih :D

Saya Disini said...

hehe..peminat azwan ali upenye

lieyalatif said...

lieya pun layan...mmg meluat tgk dabel A tu...tapi sebenarnye die laa penyeri masterchef tu tau eehehehe....kdg2 kelako tgk die tuh....

norhidana said...

sama lah ngn akak dik.... tp bile dh tgk perangai dia, rasa best lak... kt rancangan camni baru lah kite nampak rupe sebenar artis2 kite kan...

Kathy Tuah said...

sume duk citer pasal masterchef celebrity ni kan..tapi kat umah takde astro..sobsob..

nanakimie said...

suka jgk ngk,hee..meriah dpur kalo ada a.a:)

♥ wawawawa ♥ said...

tak suka die..suka tomok & fazley..hehe

Masya said...

HIHIHIHI.. BETUL TU MENDENGAR KATA.... RANCANGAN WAJIB TONON SEKARANG.. MASTER CHEF

Nyue said...

kalu bukan kita suka sgt AA, tp AA dlm dapur tu memeriahkan suasana...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...