Tuesday, June 26, 2012

kursus membuat kek

sekarang ni terasa teringin sangat nak belajar buat kek. mesti seronok kan kalau dapat buat kek sendiri. hias kek cantik-cantik. dapat belajar buat kek yang basic dulu pun jadi lah kan. belajar perlahan-perlahan. ^__^


terasa macam nak cari je tempat belajar buat kek ni. azee pun tengah menganggur dekat rumah. boleh ajak dia sekali buat kawan. dapat angkut mak ikut join sekali pun mesti best jugak ni. 



p/s : sekarang ni mood berblog agak tiada. masih belum lagi balas kunjungan yang datang ke blog ni. sebab tu komen-komen belum dipublish..bila dah balas kunjungan nanti, baru publish semua komen tu ye..:)

12 comments:

Saya Disini said...

bestnye..

dwaty said...

meh join GA...

http://dwaty85.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

nanieybarnieylurviey said...

ble da pandai rasa nk buat ari2.. :) heee.. cari la kelas.. byk kan area selangor n kl

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh gak dpt p kursus cmtu

*SiRibenMerah said...

dah dapat tempat inform.. teringin jugak nk join~

izla said...

dah buat kek, panggil saya datang makan ekk

pinky said...

nanti klau dh expert blh buat kelas pulak....share pgalaman...hehehe

are_lin@yu said...

macam sama ja kita..hihi.ayu pun tgh dok cari2 tmpt nk bljr wt kek..hehe

lia said...

xreti buat kek tp suka mkn kek ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nanti leh la order kat ani camni :)

♥ wawawawa ♥ said...

waa ske sgt baking nie~ nak jugak p kursus..hehe

IntaNBerliaN said...

akak pun teringin nak belajar buat kek.. best kan :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...